PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Женя Білий

Женя Білий

Місце проживання: с. Любимівка, Херсонська область, вже 4 роки живе в Києві

Вік: 21 рік

Робота: шеф-кухар ресторану

Улюблена страва: куряче філе під сирним соусом і морквяним пюре

Женя Білий мріяв вирватися зі свого села до Києва, аби вчитися на бармена, в результаті пішов на кухаря в технікум кулінарного виробництва. Але вже через місяць його вигнали, так як він пішов працювати в один з київських ресторанів і не з’являвся на навчання. Спочатку працював помічником кухаря, але незабаром його підвищили до шефа. У майбутньому бачить себе виключно в кулінарії, тому працює в задоволення і без вихідних. Найекстравагантніше блюдо, яке він готував – курячий биток з серветкою, яким він нагодував набридлого йому колегу.

На «МастерШеф» прийшов не тільки, щоб показати себе, а й позмагатися з Ектором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: