PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=
Женя Білий

Женя Білий

Місце проживання: с. Любимівка, Херсонська область, вже 4 роки живе в Києві

Вік: 21 рік

Робота: шеф-кухар ресторану

Улюблена страва: куряче філе під сирним соусом і морквяним пюре

Женя Білий мріяв вирватися зі свого села до Києва, аби вчитися на бармена, в результаті пішов на кухаря в технікум кулінарного виробництва. Але вже через місяць його вигнали, так як він пішов працювати в один з київських ресторанів і не з’являвся на навчання. Спочатку працював помічником кухаря, але незабаром його підвищили до шефа. У майбутньому бачить себе виключно в кулінарії, тому працює в задоволення і без вихідних. Найекстравагантніше блюдо, яке він готував – курячий биток з серветкою, яким він нагодував набридлого йому колегу.

На «МастерШеф» прийшов не тільки, щоб показати себе, а й позмагатися з Ектором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: