PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Ярослав Гринчук

Вік: 16 років

Місце проживання: м. Кривий Ріг

Навчання: кулінарний технікум

Улюблена страва: американський стейк

Ярослав найбільше любить готувати десерти і планує пов’язати своє майбутнє з кондитерським мистецтвом. Але Ярик також чудово справляється і з м’ясом: він добре потрапляє в потрібну прожарку, робить відмінні маринади і соуси. Також Ярославу чудово вдаються презентації, тому що він закінчив художню школу і розуміє, як зробити страву кращою. У вільний час він любить малювати портрети, і у всіх його друзів є картини від Ярика. Хлопець дуже пишається своїм батьком, який в 2014 році отримав поранення в АТО і зараз продовжує службу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: