PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Володя Чахмахчян

Місце проживання: Одеса

Вік: 31 рік

Місце роботи: шеф-кухар, бренд-амбасадор компанії Profforma

Володя почав готувати ще у віці шести років зі своєю мамою. Вже тоді він визначився з однією з професій. Закінчивши школу, він пішов вчитися на кухаря. У 16 років він потравив до австрійської кулінарної академії в Зальцбурзі, яка заклала перші фундаментальні знання. Володя відпрацював у понад двадцятьох ресторанах. У віці 18 років став наймолодшим шеф-кухарем України, в одному з найдорожчих ресторанів Одеси. Професіонал багато подорожує і збирає знання, контакти постачальників, нові техніки і тренди. Куштував пітона, крокодила, зебру, морського їжака, різних комах і навіть ікру Алмас. Весь пережитий досвід він втілює у своїх авторських меню і різних кулінарних проєктах. Крім роботи захоплюється дайвінгом, автоспортом, риболовлею, туризмом і музикою. А «МастерШеф. Професіонали»-2 – такий же новий досвід, можливість обміну знаннями та вміннями, які він обов’язково застосує у своїх подальших проєктах.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: