PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Валентин Брайчук

Місце проживання: Київ

Вік: 20 років

Місце роботи: су-шеф в ресторані «100 років тому вперед»

Валентин з 15-ти років підробляє на кухні. Сам хлопець родом з невеликого міста Коростень. Коли юний шеф переїхав до Києва, то після роботи ночував в кінотеатрах і на вокзалі, бо йому не було де жити. Але його прагнення і пристрасть до кулінарії привели його до бажаної мети. У даний момент Валентин працює су-шефом в «100 років тому вперед», шеф-кухарем якого є Євген Клопотенко. За словами шефа, він вибрав Валентина ще в ПТУ. А самого хлопця дуже надихає спільне кулінарне захоплення з Євгеном. Хлопець працює без вихідних місяцями, адже крім кухні в його житті немає нічого важливішого, і він присвячує улюбленій справі весь свій час.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: