PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Сергій Денисов

Місце проживання: м. Донецьк

Вік: 26 років

Сім’я: холостяк

Улюблена страва: харчо і хачапурі

Сергій родом із Батумі, але вважає Україну своєю батьківщиною. Хлопець працював менеджером в ресторані, був приватним підприємцем, але серце завжди тягнуло до кулінарії. «МастерШеф» для Сергія став справжньою авантюрою. Перед ним був важкий вибір – нова прибуткова справа або ж піти на кастинг і втратити все. Сергій завжди мріяв про можливість потрапити на навчання в кулінарну школу Le Cordon Bleu. Хлопець готовий старанно працювати і дивувати смачними шедеврами заради перемоги і можливості втілити бажане в реальність.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: