PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Саша Абрамов

Місце проживання: Київ

Вік: 42 роки

Сім’я: одружений, дітей немає

Саша почав експериментувати з продуктами ще в ранньому дитинстві, коли побачив, як чаклує над приготуванням їжі його бабуся — професійний кулінар. Кар’єру кухаря почав понад 20 років тому. Працював із зірками світової кулінарії: володарем зірки Мішлен Адріаном Кетгласом, Мірко Дзаго. Серед досягнень Саші — стажування у московському ресторані «White Rabbit», який займає 23 рядок у світовому рейтингу The World’s 50 Best Restaurants. Займається ресторанним консалтингом, проводить майстер-класи, як для професіоналів, так і для аматорів. Працює шефом у ресторані VIP-класу в Києві. Саша — неодноразовий призер різних національних і міжнародних конкурсів з кулінарії. Був суддею на кулінарних змаганнях. Член Асоціації шеф-кухарів України.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com