PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Петро Косовський

Місце проживання: м. Одеса

Вік: 21 рік

Сім’я: холостяк

Улюблена страва: різотто з морепродуктами

Петро народився у сім’ї поліцейських, тому вибір його професії був визначений ще у ранньому віці. Хлопець встиг попрацювати слідчим в одній з найбільших дільниць Одеси. Але розкриття незначних справ його не вражало і він відчув потребу у зміні роду діяльності. Петро побачив набір на кулінарні курси у Києві та усвідомив, що це саме та справа, якій хоче присвятити все своє життя. Він прихильник паназіатської кухні і любить дуже гострі страви, навіть може з’їсти цілком перець чилі. «МастерШеф» для хлопця — унікальна можливість отримати досвід і нові знання, щоб у результаті стати професійним кухарем.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: