PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Павло Сіпатін

Звідки: Запоріжжя.

Вік: 22 роки.

Сімейний стан: неодружений.

Освіта: міське будівництво і господарство.

Професія: інженер з кошторисно-договірної роботи.

Улюблена страва: оселедець під шубою.

П’ять улюблених інгредієнтів : кунжут, соєвий соус, бальзамік, апельсин, курка.

Бажана кухня: японська, тайська, французька, китайська.

Чоловіки в родині Паші завжди займалися двома речами – будівництвом і кулінарією. Але якщо батько і дідусь обрали головним заняттям все ж таки роботу будівельників, то Павло мріяв стати кухарем. Проте здійснити мрію Паша так і не зміг. За наполяганням батьків, він вивчився на будівельника і навіть пішов працювати на будівельну фірму батька.

Коли хлопець дізнався про кастинг «МастерШеф», він кинув роботу, переніс заплановане на вересень весілля з коханою дівчиною і поїхав до Києва – здійснювати дитячу мрію.

Інтереси, хобі: фотографія, відеозйомка, організація різних заходів.

Виграш витратить на відкриття свого ресторану в Запоріжжі.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: