PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Павло Серветник

Місце проживання: селище Комишани, Херсонська область

Вік: 24 роки

Сім’я: одружений, дітей немає

Павло — бренд-шеф ресторану в Херсоні. Паша все життя шукав себе: займався музикою, спортом, мистецтвом, за освітою — програміст. У студентські роки важив близько 100 кг. Кілька років тому у його сім’ї були не найкращі часи, і для Павла це стало переломним моментом у житті. Він кинув пити, курити, схуднув на 25 кг, почав працювати в закладах громадського харчування і в той момент закохався в кулінарію. Паша отримував професійні знання, читаючи кулінарні книжки. Відпрацювавши в кількох херсонських ресторанах, через півтора року став шеф-кухарем. Павло разом з батьками вирощує мікрозелень і продає її херсонським ресторанам.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com