PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=
Олег Пархоменко

Вік: 14 років

Місце проживання: м. Одеса

Улюблена страва: бісквітний торт

У Олега немає друзів – йому вистачає порозуміння і підтримки в сім’ї. Хлопець готує з п’яти років і часто експериментує. Зараз він активно вивчає молекулярну кухню: готує страви за допомогою ксантанової камеді (природна хімічна сполука, з якої роблять гелеутворювальні речовини для страв). Вдома в Олега живе молодий півтораметровий імператорський удав. Коли він виросте повністю, то сягне трьох метрів. Щотижня домашній улюбленець з’їдає по 3–4 щури. Коли надворі тепло, Олег вигулює удава в парку на сонечку. Заповітна мрія хлопця – завести кобру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: