PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Олег Пархоменко

Вік: 14 років

Місце проживання: м. Одеса

Улюблена страва: бісквітний торт

У Олега немає друзів – йому вистачає порозуміння і підтримки в сім’ї. Хлопець готує з п’яти років і часто експериментує. Зараз він активно вивчає молекулярну кухню: готує страви за допомогою ксантанової камеді (природна хімічна сполука, з якої роблять гелеутворювальні речовини для страв). Вдома в Олега живе молодий півтораметровий імператорський удав. Коли він виросте повністю, то сягне трьох метрів. Щотижня домашній улюбленець з’їдає по 3–4 щури. Коли надворі тепло, Олег вигулює удава в парку на сонечку. Заповітна мрія хлопця – завести кобру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: