PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Назар Віткович

Місце проживання: м. Львів

Вік: 22 роки

Сім’я: є дівчина

Улюблена страва: реберця у медовому соусі

Назар 4 роки жив у Лондоні та працював на кухні ресторану Гордона Рамзі. Навчався всьому з нуля. Пізніше хлопець захотів відкрити свій ресторан і повернувся у рідне місто. Вклав туди всі свої заощадження, але ресторан проіснував усього кілька місяців і закрився через конкуренцію. Зараз працює перекладачем і навчає дітей англійської. Але хлопець живе кулінарною мрією – їздити з фудтраками світом. На «МастерШеф» прийшов, щоб підтягнути свої кулінарні знання і показати себе. Для хлопця це дуже важливо, адже він хоче, щоб його помітили і визнали. А кінцева мета – стати професіоналом.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: