PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Нато Ковданя

Місто: Київ

Вік: 51 рік

Готувати Нато почала ще у 8 років, коли жила в Грузії, звідки вона родом. Бабуся її навчила готувати традиційні національні страви, а з 10 років Нато вже сама робила консервацію.

В Україну приїхала у 1991 році вчитися на економіста, але вийшла заміж і залишилася. Перший чоловік загинув на війні, яка йшла в Грузії. Його контузило, і він не вижив. Також на війні загинули її 3 брата.

Її другий чоловік – представник давнього козацького роду, у якого навіть є свій герб.

У Нато двоє дітей, є онук. Живе у київській багатоповерхівці, але це не заважає їй мати прямо у дворі будинку свій город. Там вона вирощує всілякі овочі та зелень, тому практично нічого не купує в магазинах і на ринку. Сама ловить, засолює та продає рибу.

Займається ремонтами: працює бригадиром, в підпорядкуванні у неї 15 осіб. Хоче відкрити їдальню для дітей, щоб безкоштовно їх годувати.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com