PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Максим Висоцький

Місце проживання: Харків

Вік: 27 років

Місце роботи: працював су-шефом в готелі в Чорногорії

Максим не знав, чим займатися, і мама відправила його в громадське харчування. Так він вступив до ПТУ на кухаря. Інститут не потягнув, адже, на його думку, там багато зайвих предметів, а ось в ПТУ було все по справі. В ході навчання він пішов на практику, після чого ким і де тільки не працював: у суші-барі, кухарем в Італії та інших країнах Європи. Після цього Максим пішов працювати в харківський ресторан Panorama, але незабаром вирішив попрацювати кухарем на лайнері. Наступною його професійною зупинкою стала Чорногорія і робота су-шефом в готелі. Вирішив перед тим, як закріпитися там, випробувати свої сили і набратися досвіду на «МастерШеф. Професіонали »-2.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: