PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=
Лев Маркевич

Місце проживання: м. Київ

Вік: 31 рік

Сім’я: неодружений

Улюблена страва: шоколадний фондан із манговим пюре

Лев — бізнесмен, його проекту Fry Me (фритюрний фаст-фуд) уже 2,5 роки. У минулому році на фестивалі «Вуличної їжі» Лев отримав нагороду «Краща точка». Ще з перших курсів хлопець почав працювати в сфері громадського харчування — та із бармена доріс до керуючого. Хоча Лев на кухні ніколи не працював, але завжди дуже любив готувати. Він вважає, що у нього кулінарний талант, підкріплений інтуїцією. Лев мріє перетворити свій маленький бізнес на повноцінне «street food» кафе.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: