PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Кієу Тхук Ань (Аннушка)

Місце проживання: м. Харків

Вік: 23 роки

Сім’я: незаміжня

Улюблена страва: український борщ і в’єтнамський бун ча (bun cha).

Тхук Ань було шість років, коли її родина переїхала з В’єтнаму до України. Тут дівчину називають Аннушкою. Зараз Аннушка працює фуд-фотографом, займається наповненням контенту в Instagram для різних гастрономічних закладів Харкова. Аннушка є прихильницею течії «мукбанг» (форма відеоблогінгу з трансляцією прийому їжі).

Одним із серйозних захоплень у житті дівчини є кулінарія. Сам процес приготування їжі приносить їй неймовірне задоволення. Саме тому дівчина зважилася прийти на «МастерШеф» зі стійким бажанням кардинально змінити своє життя і реалізувати весь свій потенціал у цій сфері.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: