PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Ігор Місевич

Звідки: Чернігівська область, місто Кіцмань

Вік: 38 років

Спеціальність: ветеринар.

Професія: приватний підприємець, бармен.

Сімейний стан: розлучений.

Улюблена страва: курча табака.

Улюблені інгредієнти: часник, м’ясо, чебрець, кардамон.

Бажана кухня: українська, іспанська, грузинська.

У 90-ті роки Ігор втратив роботу. Ветеринари виявилися незатребуваними. Сім’ю потрібно було утримувати, і він поїхав на заробітки до Іспанії. Там випадково потрапив на кухню в місцевий бар. Готування так захопило його, що Ігор твердо вирішив повернутися додому і відкрити свій особистий заклад. Зараз він володіє невеличким баром в своєму містечку, але мріє про високу кухню.

Прийти на «МастерШеф» Ігоря вмовили його друзі й постійні відвідувачі. Вони вважають: талант Місевича гідний всеукраїнського визнання.

Інтереси, хобі: готувати друзям на природі, грати в настільний теніс та рибалити.

Виграш витратить на удосконалення своїх кулінарних навичок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: