PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=
Ігор Ковтун

25 років

Одеса

У дитинстві Ігор любив слухати розповіді батька-моряка про плавання в далекі країни, тому і сам вирішив пов’язати життя з морем. Відучившись у Херсонській морській академії, хлопець працює зараз третім помічником капітана на танкері-газовозі. В рейсах Ігор іноді допомагає коку з готуванням – так і пристрастився до кулінарії. Найбільше він любить індійську і тайську кухні. Завдяки проекту «МастерШеф» Ігор вперше за 6 років, проведених у морі, відмовився від рейсу, щоб спробувати здійснити мрію – почати кар’єру кухаря.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: