PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Ігор Ковтун

25 років

Одеса

У дитинстві Ігор любив слухати розповіді батька-моряка про плавання в далекі країни, тому і сам вирішив пов’язати життя з морем. Відучившись у Херсонській морській академії, хлопець працює зараз третім помічником капітана на танкері-газовозі. В рейсах Ігор іноді допомагає коку з готуванням – так і пристрастився до кулінарії. Найбільше він любить індійську і тайську кухні. Завдяки проекту «МастерШеф» Ігор вперше за 6 років, проведених у морі, відмовився від рейсу, щоб спробувати здійснити мрію – почати кар’єру кухаря.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: