PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Євген Клопотенко

Місто: Київ

Вік: 28 років

Женя каже, що любов до кулінарії він прищепив собі сам. З 5 до 20 років він готував максимум омлети. У 20 років почав їсти і розуміти, що хороша їжа відрізняється від поганої почуттями.

«Чим вона смачніше, тим приємніше жити, – каже Євген. – Коли я це зрозумів, почав розвиватися в цьому напрямку. Потім пішов працювати в ресторан офіціантом, а коли вперше потрапив на кухню – моє життя перевернулося».

Працюючи в ресторанному бізнесі, Женя побачив, як трудяться кухарі, і зрозумів, що це – важка праця. Його мета – відкрити свій ресторан і перевести бізнес на інший рівень. Але, на жаль, без кухарських знань це нереально, а найкращою школою в цьому плані учасник вважає саме «МастерШеф».

«Також проект дасть мені можливість достукатися до більшої кількості українців і зробити їхнє життя якіснішим, – зізнається Євген. – Моя мета – робити життя людей краще. Я реалізовую це через їжу і хочу показати людям, що можна харчуватися смачно, добре і якісно. І, оскільки кухарських знань у мене не дуже багато, я хочу паралельно підвищити свій рівень знань у цій сфері».

У разі перемоги Женя поширить продукцію власної гастромайстерні «Конфітюр» по всій Україні або відкриє ресторан, в якому збере всіх однодумців, з якими буде реалізовувати свої цілі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: