PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Євген Клопотенко

Місто: Київ

Вік: 28 років

Женя каже, що любов до кулінарії він прищепив собі сам. З 5 до 20 років він готував максимум омлети. У 20 років почав їсти і розуміти, що хороша їжа відрізняється від поганої почуттями.

«Чим вона смачніше, тим приємніше жити, – каже Євген. – Коли я це зрозумів, почав розвиватися в цьому напрямку. Потім пішов працювати в ресторан офіціантом, а коли вперше потрапив на кухню – моє життя перевернулося».

Працюючи в ресторанному бізнесі, Женя побачив, як трудяться кухарі, і зрозумів, що це – важка праця. Його мета – відкрити свій ресторан і перевести бізнес на інший рівень. Але, на жаль, без кухарських знань це нереально, а найкращою школою в цьому плані учасник вважає саме «МастерШеф».

«Також проект дасть мені можливість достукатися до більшої кількості українців і зробити їхнє життя якіснішим, – зізнається Євген. – Моя мета – робити життя людей краще. Я реалізовую це через їжу і хочу показати людям, що можна харчуватися смачно, добре і якісно. І, оскільки кухарських знань у мене не дуже багато, я хочу паралельно підвищити свій рівень знань у цій сфері».

У разі перемоги Женя поширить продукцію власної гастромайстерні «Конфітюр» по всій Україні або відкриє ресторан, в якому збере всіх однодумців, з якими буде реалізовувати свої цілі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: