PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Єлизавета Сподобець

Місце проживання: Київ

Вік: 20 років

Професія: програміст

Робота: відділ PR і реклами в одній з IT-компаній

Сім’я: незаміжня

Улюблена страва: «український чізкейк»

Єлізавета Сподобець – дівчинка з інтелігентної родини – її мама лікар, а тато архітектор. Це зобов’язувало її бути відмінницею в школі, а зараз, отримувати підвищену стипендію в університеті. Хоч дівчина і працює в ІТ-компанії, все ж програмістом вона себе не бачить, а хоче розвиватися в кулінарії. На кухні любить експериментувати, останні її незвичайні страви – індійський суп з крохмалем та хліб з насінням чіа. Якщо постає питання купити одяг або нове кухонне приладдя – Ліза завжди обирає друге. Може всю зарплату витратити на керамічні ножі, супер каструлі та інші круті девайси для готування. Остання її покупка – прилад для розкатки тіста на пасту. Єлізавета Сподобець дуже відповідально підходить до поєднання інгредієнтів у страві. На даний момент її приваблює азіатська, італійська та грузинська кухні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: