PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Єлизавета Сподобець

Місце проживання: Київ

Вік: 20 років

Професія: програміст

Робота: відділ PR і реклами в одній з IT-компаній

Сім’я: незаміжня

Улюблена страва: «український чізкейк»

Єлізавета Сподобець – дівчинка з інтелігентної родини – її мама лікар, а тато архітектор. Це зобов’язувало її бути відмінницею в школі, а зараз, отримувати підвищену стипендію в університеті. Хоч дівчина і працює в ІТ-компанії, все ж програмістом вона себе не бачить, а хоче розвиватися в кулінарії. На кухні любить експериментувати, останні її незвичайні страви – індійський суп з крохмалем та хліб з насінням чіа. Якщо постає питання купити одяг або нове кухонне приладдя – Ліза завжди обирає друге. Може всю зарплату витратити на керамічні ножі, супер каструлі та інші круті девайси для готування. Остання її покупка – прилад для розкатки тіста на пасту. Єлізавета Сподобець дуже відповідально підходить до поєднання інгредієнтів у страві. На даний момент її приваблює азіатська, італійська та грузинська кухні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: