PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Асмік Гаспарян

32 роки

Київ

Асмік називає себе українською вірменкою. За освітою вона – фінансист, але працює майстром манікюру, а в якості хобі займається вирощуванням, переробкою і реалізацією авторських спецій у власному маленькому магазинчику. Асмік обожнює змішувати різні кольори, текстури і смаки спецій, щоб надавати страві унікальність. Любов до кулінарії у неї в крові, як і у всіх кавказьких жінок, тому Асмік впевнена, що зможе серйозно поборотися за перемогу в «МастерШеф».

Первое-интервью-Асмик-Гаспарян-после-победы-в-шоу-«МастерШеф-–-6»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: