PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Анатолій Цуперяк

Місце проживання: село Нересниця

Рід занять: шеф в творчій відпустці

Після закінчення «МастерШеф»-3 Анатолій поїхав до себе на батьківщину, де його запросили в кращий заклад Закарпаття на стажування. Працював шефом в ресторані «Дейлі», яке вважається кращим в західному регіоні. За три роки Анатолій освоївся і потім перейшов в інший ресторан шефом. Довго працював в ресторані в Буковелі, але не зійшовся характером з власником, звільнився і повернувся додому. Зараз займається купівлею нерухомості для своєї сім’ї. Його кулінарна мрія – повернутися на кухню і заробити гроші на власний заклад.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: