PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Олександр Швець

21 рік

г. Роздільна (Одеська область)

Любов до кулінарії Саші прищепила бабуся-кухар – вже у 11 років він сам готував борщ. Сьогодні хлопець дивиться багато кулінарних відео-уроків в інтернеті і організовує сніданки, обіди та вечері для всієї родини. Однак, щоб почати кар’єру кухаря, Олександру не вистачає професійної освіти. Хлопець прийшов на проект «МастерШеф», бо хоче залишити роботу в на птахофабриці і, перемігши в проекті, відправитися на навчання до престижної французької кулінарної школи Le Cordon Bleu.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com