PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Олександр Працьков

Звідки: Кіровоград

Вік: 28

Сімейний стан: неодружений.

Спеціальність: менеджер готельно-ресторанного бізнесу

Місце роботи: гендиректор модельної агенції «RIMO»

Улюблена страва: олів’є, каша і котлета.

П’ять улюблених інгредієнтів: рукола, цибуля, томати, сьомга, перепелині яйця.

Бажана кухня: українська.

Олександр від самого дитинства хотів вирватися з буденності й стати знаменитістю. Але в кулінарії він не бачив зоряного майбутнього, тому вирішив піти іншим шляхом. Коли йому було 14 років, він відкрив свою модельну агенцію, а потім – швейну майстерню. Він досяг того, про що мріяв, став відомою персоною в світі моди в своєму рідному Кіровограді. А кулінарія так і залишилася хобі. Сашко залюбки готує для друзів, збирає їх на пікнік вдома, на подвір’ї, а в офісі влаштовує підлеглим дні морозива, дні салатів.

На «МастерШеф» він прийшов, тому що любов до кулінарії не згасає, як і жага стати знаменитим. Тепер – у всеукраїнському масштабі.

Інтереси, хобі: моделінг, дизайн одягу, шоу-бізнес, режисура масових заходів.

Виграш витратить на відкриття маленького кафе.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: