PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Олександр Працьков

Звідки: Кіровоград

Вік: 28

Сімейний стан: неодружений.

Спеціальність: менеджер готельно-ресторанного бізнесу

Місце роботи: гендиректор модельної агенції «RIMO»

Улюблена страва: олів’є, каша і котлета.

П’ять улюблених інгредієнтів: рукола, цибуля, томати, сьомга, перепелині яйця.

Бажана кухня: українська.

Олександр від самого дитинства хотів вирватися з буденності й стати знаменитістю. Але в кулінарії він не бачив зоряного майбутнього, тому вирішив піти іншим шляхом. Коли йому було 14 років, він відкрив свою модельну агенцію, а потім – швейну майстерню. Він досяг того, про що мріяв, став відомою персоною в світі моди в своєму рідному Кіровограді. А кулінарія так і залишилася хобі. Сашко залюбки готує для друзів, збирає їх на пікнік вдома, на подвір’ї, а в офісі влаштовує підлеглим дні морозива, дні салатів.

На «МастерШеф» він прийшов, тому що любов до кулінарії не згасає, як і жага стати знаменитим. Тепер – у всеукраїнському масштабі.

Інтереси, хобі: моделінг, дизайн одягу, шоу-бізнес, режисура масових заходів.

Виграш витратить на відкриття маленького кафе.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com