PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=
Володимир
Ярославський
МастерШеф

Володимир Ярославський народився у Білорусі. Цікавитися кухнею почав ще в дитинстві. З 11 років він вже експериментував з кулінарією.

Батько Володимира звернув увагу на захоплення сина і зрозумів, що з цього може щось вийти. Він же і допоміг майбутньому кухареві у виборі профільного навчального закладу.

Паралельно з навчанням у Полтавському технікумі харчових технологій Володимир встигав працювати за фахом. А першу роботу в ресторані він отримав у 17 років.

Уже з дипломом Володимир встигає попрацювати не тільки в місцевих закладах, а й далеко за межами батьківщини. Крім того, отримавши достатньо досвіду, він не переставав навчатися: стажувався у ресторанах, які входять у список гіда Michelin і The world’s 50 best restaurants, в ОАЕ, США, Іспанії, Великій Британії, Італії.

Додаткову кулінарну освіту здобував у Paul Bocuse Institut у Франції. Володимир — постійний учасник фестивалю Chef’s week і спікер міжнародних конгресів шеф-кухарів Creative Chef’s Summit, Chef Congress Fontegro, InRestFest.

Володимир Ярославський є одним із 25 найкращих шеф-кухарів України за версією Фокус-лістингу 2011 року. Зараз Володимир — шеф-кухар, керуючий і співвласник ресторану «Lucky», бренд-шеф магазину «Good Wine», а також шеф-амбасадор «Alaska Seafood».

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: