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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Ектор Хіменес-Браво

Всесвітньо відомий шеф​​-кухар, викладач кулінарного мистецтва, засновник компанії Bravo Restaurant Group .

Ектор Хіменес-Браво – володар безлічі кулінарних нагород, в 2011 році отримав звання World Master Chef від товариства «World Master Сhef», Лондон; дійсний член всесвітнього співтовариства кулінарів Chaîne des Rôtisseurs, існуючого з 1248 року, в яку входять кращі шеф-кухарі світу.

Народившись в Колумбії, з гордістю прийняв громадянство Канади, яка стала для нього новим будинком.

Привиті в дитинстві сімейні цінності та любов до їжі, процес збору всієї сім’ї і ритуали домашніх обідів дали поштовх до творчого розвитку Ектора. Закінчивши школу образотворчих мистецтв, Ектор широко використовував отримані знання у своїй кулінарній майстерності. Зіцікавленість і креативність привели Ектора до дверей Національної кулінарної школи в Боготі.

Слава про молодого і енергійного шеф-кухаря і його досвід в кращих п’ятизіркових готелях Боготи відкрили йому нові висоти в кар’єрі. Вже в 1999 році Ектор стає шеф-кухарем одного з найрозкішніших готелів США – Hilton Boston Back Bay . «Це був дуже цікавий досвід, – згадує Ектор. – Нові люди, нові враження, зовсім інша філософія приготування їжі. Робота в цьому чудовому місці дала можливість зрозуміти своє коріння, дізнатися справжню сутність кулінарії і втілити все це на практиці. Тому можна сказати, що моя кар’єра ділиться на дві частини – до Hilton і після».

Новий поворот у кар’єрі Хіменес-Браво стався після однїєї  із закритих вечерь в Hilton, на якому була присутня група готельєрів з Канади.

Захоплені майстерністю шеф-кухаря , вони попросили його про зустріч, на якій запропонували Ектору контракт на відкриття нового готельного комплексу Brookstreet Hotel and Resort в Оттаві. Влаштувавшись у Канаді, Ектор Хіменес-Браво очолював різні ресторани, які неодноразово входили до ТОП-10 кращих закладів країни.

Ектор Хіменес-Браво, відомий канадський шеф ​​-кухар, не бажаючи зупинятися на досягнутому, вирішив зробити новий крок у кар’єрі. Разом зі своєю валізою, повною інструментів шеф-кухаря, креативністю та пристрастю до їжі Ектор вирушає за океан підкорювати нові горизонти. У наступні роки він очолював команди кухарів в кращих закладах Санкт-Петербурга, Мальдів, Сінгапуру і Гонконгу.

У 2009 році Ектор приймає пропозицію від компанії InterContinental Hotel Group про відкриття InterContinental Kiev в Україні, яка довгий час привертала його своєю автентичністю і новизною. Паралельно Ектор Хіменес-Браво розробляє концепції для інших ресторанів компанії-власника.

Ектор завжди удосконалював свої знання, паралельно з роботою шеф-кухаря він отримав дипломи (магістр MBA, магістр кулінарного мистецтва) Бостонського Університету, а також був сертифікований престижним Канадським Кулінарним Інститутом.

Величезний практичний досвід і співпраця з кращими ресторанами і готелями дозволили Ектору створити свій власний і неповторний кулінарний стиль – Nuevo Latino, в якому латиноамериканська пристрасність змішується з французькою елегантністю і азіатської витонченістю.

Сьогодні Ектор Хіменес-Браво сконцентрований на своїй компанії Bravo Restaurant Group, яка управляє його новими ресторанами та Міжнародної кулінарної академією в Канаді та Україні. Інший напрямок у роботі компанії – розробка ресторанних концепцій для країн Північної Америки та СНД.

У вільний від компанії час Ектор пише книгу про свої джерела натхнення і спогади, про подорожі і кулінарні смаки на різних континентах і про те, що молоді шеф-кухарі повинні знати для досягнення успіху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: