PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Інформація про проект «МастерШеф 10 сезон»

Бажаєте розвивати в собі талант кухара, але не наважуєтеся змінити професію, адже в кулінарії, на відміну від своєї спеціальності, ви аматор?

Проект «МастерШеф» на Телеканалі СТБ доводить, що варто ризикнути і спробувати зробити крок назустріч мрії і ваше життя зміниться.

Українська версія британського кулінарного формату, що здобув популярність у всьому світі, вперше вийшла в Україні у 2011 році і відразу ж підкорила мільйони жителів нашої країни.

Потрапивши на телевізійний кастинг, претенденти на участь в проекті «МастерШеф», готують свою кращу страву, яка оцінюється компетентними суддями Проекту – у тому числі всесвітньо відомим шеф-кухарем Ектором Хіменес-Браво.

Для суддів не має значення хто за професією / де навчається кандидат на участь у Проекті, його  громадянство і сімейний стан. Головне – бажання навчитися готувати як справжній шеф-кухар.

Кухарів-аматорів, які потрапили після телевізійних кастингів у 20-ку кращих, судді Проекту «МастерШеф» перевірятимуть на наявність якостей, необхідних в професії шеф-кухаря: витримку, кмітливість, дисциплінованість, вміння працювати в екстремальних умовах (наприклад, на рухомому кріслі, в темній кімнаті з однією коробкою сірників) і в команді з головними суперниками, на вміння готувати страви з екзотичних інгредієнтів (наприклад, равлики, кажан, ігуана, зоофобуси, сарана) і боротися зі своїми страхами. Кожна страва, приготована учасником в процесі конкурсу, буде максимально об’єктивно оцінена професійними суддями Проекту. Учасники повинні бути готовими до того, що коментарі від суддів Проекту можуть бути як позитивними, так й висловлені у формі конструктивної критики, єдиною метою якої є надати учаснику пораду, вказати на допущені помилки, задля уникнення їх у майбутньому, що беззаперечно є безцінним досвідом у професійній кар’єрі кожного кухара.

Деякі конкурси Проекту передбачають оцінку майстерності учасників не лише суддями Проекту, але й відомими професійними шеф–кухарами країни та звичайними людьми, основна діяльність яких може й не бути пов’язаною із кулінарним мистецтвом.

У фінал Проекту потрапляють 3 (троє) учасників, яких судді вважатимуть гідними боротися за звання переможця і головну винагороду. Фіналісти Проекту нагороджуються фірмовими кітелями кухара Проекту. Судді, готують ряд випробувань для фінального конкурсу, за результатами виконання яких кількість фіналістів зменшується. Судді вибирають з фіналістів одного переможця. Він буде визначений «Кращим шеф-кухарем України за версією Проекту», матиме можливість отримати грошову винагороду, а також можливість навчатися в одній з кращих кулінарних шкіл/академій Європи.

Після участі в Проекті більшість учасників продовжують розвиватися у напрямку кулінарії і безсумнівно стають відомими кулінарами.

Переможці Проекту «МастерШеф» різних сезонів: Светлана Шептуха (перший сезон), Єлизавета Глінська (другий сезон), Ольга Мартиновська (третій сезон), Євген Злобін (четвертий сезон), Євген Клопотенко (п’ятий сезон), Асмік Гаспарян (шостий сезон), Вадим Бжезинський (сьомий сезон), Іван Миланович (восьмий сезон).

 

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: