PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Інформація про проект «МастерШеф професіонали»

Бажаєте покращувати свої професійні навички як кухара – професіонала та отримати колосальний досвід від інших кухарів – професіоналів? Проект «МастерШеф професіонали» на телеканалі СТБ доводить, що варто ризикнути і спробувати зробити крок назустріч мрії і ваше життя зміниться. Українська версія британського кулінарного формату, що здобув популярність у всьому світі, вперше вийшла в Україні у 2011 році і відразу ж підкорила мільйони жителів нашої країни.

Потрапивши на телевізійний кастинг, претенденти на участь в проекті «МастерШеф професіонали», готують свою кращу страву, яка оцінюється компетентними суддями проекту – у тому числі всесвітньо відомим шеф-кухарем Ектором Хіменес-Браво.

Для суддів не має значення соціальний статус, сімейний статус та громадянство претендентів на участь у Проекті. Кандидатів на участь, які увійдуть у 20 – ку кращих та будуть приймати участь в Основному знімальному етапі Проекта, судді Проекту «МастерШеф професіонали» будуть перевіряти на наявність якостей необхідних в професії шеф-кухаря: витримку, кмітливість, дисциплінованість, уміння працювати в екстремальних умовах (наприклад, на рухомому кріслі, в темній кімнаті з однією коробкою сірників) і в команді з головними суперниками, на вміння готувати страви з екзотичних інгредієнтів (наприклад, равлики, кажан, ігуана, зоофобуси, сарана) і боротися зі своїми страхами. Кожна страва, приготована ​​учасником в процесі конкурсу, буде максимально об’єктивно оцінена професійними суддями Проекту. Учасники повинні бути готовими до того, що коментарі від суддів Проекту можуть бути як позитивними, так й висловлені у формі конструктивної критики, єдиною метою якої є надати учаснику пораду,  вказати на допущені помилки, задля уникнення їх у майбутньому, що беззаперечно є безцінним досвідом у професійній кар’єрі кожного кухара.

Деякі конкурси Проекту передбачають оцінку майстерності учасників не лише суддями Проекту, але й відомими рестораторами країни та звичайними людьми, основна діяльність яких може й не бути пов’язаною із кулінарним мистецтвом.

У фінал шоу потрапляють 3 (троє) учасників, яких судді вважатимуть гідними боротися за звання переможця і головну винагороду. Судді, підготувавши ряд випробувань для фінального випуску, в ході виконання яких число фіналістів зменшується, вибирають з фіналістів одного переможця. Він буде визначений «Кращим шеф – кухаром України за версією Проекту», матиме можливість отримати грошову винагороду.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: