Видеогид | 03.12.2015 | Сезон 5

Карпаччо – страва з тонко нарізаних шматочків сирого м’яса, приправлених оливковою олією з оцтом і / або лимонним соком. Традиційно подається як холодна страва або закуска.

Спосіб приготування: 

 

1. Нарізаємо підморожене м’ясо дуже тонкими скибочками.

2. Робимо заправку: в мисці змішуємо дрібно нарізану цибулю з олією.

3. Додаємо гірчицю.

4. Вливаємо сік лайма і бальзамічний оцет. Ретельно перемішуємо.

5. М’ясні скибочки викладаємо на тарілку, приправляємо їх свіжомеленим перцем, сіллю і поливаємо заправкою. Посипаємо каперсами і тертим пармезаном.

Секрет: якщо ви хочете підготуватися заздалегідь, покладіть тарілки з карпаччо в холодильник, а заправку і все інше додайте перед подачею.

 

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: