PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Кукурудзяно-сливові мафіни від Тетяни Литвинової

22.01.2020

Кукурудзяно-сливові мафіни маленькі, ароматні, повітряні кекси не залишать байдужим жодного солодкоїжку. Вони будуть до смаку всім, хто стежить за своїм харчуванням та фігурою. Покроковий рецепт від судді «МастерШеф» Тетяни Литвинової знайдете у матеріалі.

кукурузно-сливовые маффины, кукурузно-сливовые маффины рецепт, рецепт кукурузно-сливовых маффинов, как приготовить кукурузно-сливовые маффины, кукурузно-сливовые маффины от татьяны литвиновой

Інгредієнти (на 12 штук):

  • кукурудзяне борошно 200 г
  • цільнозернове борошно 100 г
  • розпушувач 1 ч. л.
  • ванілін дрібка
  • яйця 2 шт.
  • молоко 100 мл
  • вершкове масло 100 г
  • кленовий сироп 3 ст. л.
  • сіль дрібка
  • сушена журавлина 100 г
  • сливи 57 шт.

Більше на тему: Вівсяне печиво: 5 елементарних рецептів від учасників «МастерШеф»

Приготування:

  1. Розігріти духовку до 180 градусів.
  2. Змішати розмякле вершкове масло із сиропом, молоком і яйцями.
  3. З’єднати 2 види борошна з розпушувачем, сіллю і ваніллю.
  4. Змішати суху і вологу суміші до гладкості, додати промиту журавлину.
  5. За допомогою кондитерського мішка наповнити формочки на 2/3. Зверху покласти половинку сливи і відправити у духовку.
  6. Випікати 30 хв.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: