PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Паштет з курячої печінки: рецепт від Володимира Ярославського

09.09.2019

Паштет ідеальна закуска. Своїм рецептом простого, але дуже смачного паштету з курячої печінки поділився суддя  «МастерШеф» Володимир Ярославський. Покроковий рецепт паштету читайте в матеріалі.

Паштет из куриной печени

Інгредієнти:

  • почищена печінка 500 г
  • цибуля ріпчаста 300 г
  • морква 270 г
  • стебло селери 75 г
  • олія для смаження 40 г
  • мед 30 г
  • сіль, чорний і духмяний перець, чебрець
  • вершкове масло 200 г

Приготування:

  1. Овочі ріжемо довільно, приблизно кубиками 1.5 на 1.5 см (мірпуа називається).
  2. Розігріваємо сковороду з товстим дном, наливаємо олію для смаження і обсмажуємо на ньому спочатку моркву, поки не стане рум’яною, потім додаємо цибулю і також обсмажуємо її до рум’яності часто помішувати не потрібно.
  3. Наприкінці смаження додаємо селеру і вже потім тільки печінку (її не потрібно різати взагалі).
  4. Знову обсмажуємо до рум’яності, солимо і перчимо, накриваємо кришкою.
  5. На хвилин 10 загасити вогонь і помішувати.
  6. Потім потрібно позбутися зайвого соку. Відкриваємо кришку і на повільному вогні дотушковуємо ще 57 хвилин.
  7. Залишаємо, охолоджуємо і, поки тепле, можна додати мед.
  8. Перекручуємо тричі на м’ясорубці з дрібною сіткою, вже з додаванням нарізаного вершкового масла! Це робиться для дуже хрестової текстури.

Паштет не важкий, ніжний і шовковистий в текстурі! За бажання ви можете додавати трохи коньяку під час приготування або різні трави!

Смачного!

Джерело: фото взято з Instagram yaroslavskyi_vova

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: