PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Арахісова паста з фініками: рецепт від Лізи Глінської

03.09.2019

Арахісова паста дуже смачна і досить популярна страва. Вона ідеально підійде як для сніданку, так і для перекусу. Своїм рецептом поділилася суддя «МастерШеф. Професіонали» Ліза Глінська. Покроковий рецепт арахісової пасти з фініками читайте в матеріалі.

Арахісова паста з фініками

Інгредієнти:

  • обсмажений арахіс 300 г
  • фініки 100 г
  • сіль ⅓ ч. л.
  • кокосове масло 3040 мл (можна використовувати соняшникову рафіновану)

Більше на тему: Вареники з вишнею: рецепт від Лізи Глінської

Приготування:

  1. Обсмажте в розігрітій до 170 градусів духовці арахіс протягом 1215 хвилин.
  2. Очистіть фініки від шкірки і кісточки.
  3. З’єднайте в чаші подрібнювача фініки, арахіс, сіль і пробийте до стану пасти.

А тут можують виникнути труднощі. У виробничих масштабах за допомогою потужних машин зробити це можна за дві секунди, а ось вдома – ні. Арахіс, швидше, перетвориться на «мокрий пісок», але не на пасту. Потужності домашніх машин може не вистачати.

  1. Для того, щоб наблизитися до консистенції пасти, я додаю від 3040 мл (10% від маси) рослинної олії. Це може бути і кокосова, і соняшникова (рафінована) олія.
  2. Будьте уважні, в процесі збивання робіть невеликі перерви, щоб не зіпсувати техніку, яка може перегріватися від старанної роботи.

Смачного!

Джерело: Instagram lizaglinskaya

Не пропустіть прем’єру «МастерШеф»-9 30 серпня о 19:00 на телеканалі СТБ та на офіційному сайті STB.UA!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram  СТБ

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: