PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Вершкові синабони: рецепт від Максима Пустовіта

02.09.2019

Синабони ніжні та повітряні булочки з корицею, покриті вершковим кремом. Вони дуже калорійні, але за їх смак можна пробачити все. Рецептом вершкових синабонів поділився учасник «МастерШеф»-8 Максим Пустовіт. Покроковий рецепт знайдете в матеріалі.

Вершкові синабони: рецепт від Максима Пустовіта

Інгредієнти для тіста на 12 булочок: ⠀

  • борошно 535 г
  • сухі дріжджі 10 г
  • яйця 2 шт.
  • молоко 250 мл
  • вершкове масло 85 г
  • цукор 135 г
  • сіль 5 г

Інгредієнти для начинки: ⠀

  • цукор 200 г
  • кориця 2530 г
  • вершкове масло 90 г

Інгредієнти для крему: ⠀

  • вершковий сир (Філадельфія) 200 г
  • вершки 33% жирності 150 г
  • цукрова пудра 100 г
  • лимонний сік 1 ст. л.

Більше на тему: Молочний коктейль з чорницею: рецепт від Володимира Троцького

Приготування: ⠀

  1. У тепле молоко додаємо пару чайних ложок цукру і засипаємо дріжджі, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин. ⠀
  2. Борошно, сіль і цукор, що залишився, змішуємо в окремій мисці, в якій замісимо тісто.
  3. Додаємо сухі інгредієнти, розтоплене вершкове масло, яйця і молоко з дріжджами.
  4. Замішуємо тісто доти, поки воно перестане липнути (можна трохи додати борошна).
  5. Окремо робимо начинку: змішуємо цукор і корицю.
  6. Коли тісто постоїть, розкачуємо його прямокутним пластом і добре змащуємо його вершковим маслом кімнатної температури, зверху засипаємо цукром з корицею.
  7. Скручуємо рулет.
  8. Ділимо рулет на 12 шматочків.
  9. Кладемо їх на деко, в якому булочки мають постояти ще 30 хвилин.
  10. Ставимо синабони в духовку на 30 хвилин на 200 градусів.
  11. Тим часом змішуємо вершковий сир, цукрову пудру, лимонний сік і збиваємо до однорідного крему, окремо збиваємо вершки і з’єднуємо дві маси. ⠀
  12. Дістаємо синабони і змащуємо кремом.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: