PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Абрикосовий пиріг: рецепт від Катерини Пєскової

22.07.2019

Абрикосовий пиріг чудовий літній десерт, який точно смакуватиме ласунам. Своїм рецептом приготування поділилася фіналістка «МастерШеф. Професіонали» Катерина Пєскова. Покроковий рецепт абрикосового пирога читайте в матеріалі.

Абрикосовый пирог

Інгредієнти:

  • цукор 50 г
  • абрикоси 200 г
  • ром 20 г
  • вершкове масло 200 г
  • цукор 200 г
  • яйця 4 шт.
  • борошно 250 г
  • розпушувач 8 г
  • абрикоси 200 г
  • мигдальні пелюстки 30 г

Приготування:

  1. Робимо карамель. На розігріту сковороду висипаємо 50 г цукру. Щойно з’являється перша ділянка розтопленого цукру, вмішуємо ще не розтоплені залишки цукру.
  2. Нарізаємо абрикоси, очищаємо їх від кісточок.
  3. У розтоплену карамель додаємо абрикоси і залишаємо на маленькому вогні.
  4. Вершкове масло змішуємо з цукром і збиваємо блендером.
  5. До абрикосів у карамелі доливаємо ром. На високій температурі спирт відразу почне випаровуватися і буде характерний звук шипіння. Знімаємо з вогню і проціджуємо.
  6. В олійно-цукрову масу додаємо 4 яйця і збиваємо. Туди ж засипаємо 200 г борошна і розпушувач.
  7. В отримане тісто додаємо абрикоси і трохи збиваємо блендером, після чого перемішуємо ложкою.
  8. Виливаємо тісто в форму. Зверху хаотично висипаємо 200 г нарізаних абрикосів і посипаємо мигдальними пелюстками.
  9. Ставимо у духовку на 6070 хвилин.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: