PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Полуничний конфітюр з малиною і каркаде: рецепт від Лізи Глінської

06.06.2019

Конфітюр також відомий як джем. Це желеподібне варення з рівномірно розподіленими в ньому цілими або подрібненими плодами, звареними з цукром із додаванням желювальних речовин. Покроковий рецепт полуничного конфітюру з малиною і каркаде від судді  «МастерШеф. Професіонали» Лізи Глінської читайте в матеріалі.

Клубничный конфитюр с малиной и каркаде: рецепт от Лизы Глинской

Інгредієнти:

  • дрібна полуниця 500 г
  • малина 500 г
  • цукор (1 частина) 900 г
  • цукор (2 частина) 100 г
  • цитрусовий пектин 10 г
  • вода 150 мл
  • чай каркаде (квіточки) 10 г

Приготування:

  1. Полуницю промиваємо, просушуємо, засипаємо цукром (1 частина) і залишаємо на 56 годин.
  2. Заливаємо окропом чай каркаде (квіточки). Даємо настоятися 1015 хвилин.
  3. Виливаємо цей настій разом з квіточками на полуницю, додаємо малину і варимо на середньому вогні 1015 хвилин.
  4. Відставляємо в сторону на 30 хвилин.
  5. Додаємо цукор (2 частина), змішаний з пектином.
  6. Помішуючи, доводимо до кипіння, тримаємо на середньому вогні 23 хвилини.
  7. Розливаємо у банки.

Смачного!

Джерело: Instagram lizaglinskaya

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: