PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Зелена паста від Володимира Ярославського

21.05.2019

Різнобарвна їжа піднімає настрій і є невід’ємною частиною найстильніших презентацій! Сюди ж зараховуємо і пасту зеленого кольору. Суддя «МастерШеф. Професіонали» Володимир Ярославський поділився рецептом тіста для зеленої пасти. Покроковий рецепт знайдете в матеріалі.

iStock-686747306

Інгредієнти:

  • Семола — 750 г
  • Яйця — 8 шт.
  • Хлорофіл — 24 г
  • Свіжий шпинат — 1 кг

Більше на тему: Паста карбонара від Івана Мілановича

Приготування:

  1. Обірвати стебла шпинату.
  2. Перебити зелень на блендері з холодною водою 1:1.
  3. Процідити через сито, м’якоть викинути, «зелену воду» довести до 90 градусів (щоб не кипіла). Рідину відцідити на вафельний рушник, вийде приблизно 35 г зеленого хлорофілу.
  4. Яйця змішати з хлорофілом і влити в борошно. Швидко замісити тісто.
  5. Тісто в плівці поставити на 30 хвилин в холодильник.
  6. Дістати і розкатати тісто. Форма може бути будь-якою.
  7. Готову пасту можна зберігати в морозилці кілька днів в індивідуальній упаковці.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com