PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Паста карбонара від Івана Мілановича

21.05.2019

Паста карбонара є популярною італійською стравою, яка припала до смаку і українцям. Переможець «МастерШеф»-8 Іван Міланович поділився рецептом, щоб і ви могли порадувати себе і своїх домочадців цією апетитною стравою. Як приготувати пасту карбонара, читайте в матеріалі.

iStock-177413384

Інгредієнти:

Тісто:

  • Семола — 175 г
  • Борошно пшеничне — 75 г
  • Яйце — 2 шт.
  • Жовток — 2 шт.
  • Оливкова олія — ​​20 г
  • Тепла вода — 15—20 г
  • Сіль

Соус:

  • Бекон
  • Пармезан
  • Часник
  • Вершки
  • Гірчиця
  • Чорний перець
  • Сіль

Більше на тему: Зелений борщ: рецепт зі щавлем від Юлії Проходи

Приготування:

  1. Для соусу кинути кілька зубчиків часнику у вершкове масло.
  2. Коли часник віддасть свій аромат, його потрібно дістати.
  3. Далі обсмажити бекон, ввести вершки, пармезан і додати спеції.
  4. Додати до карбонари чайну ложку гірчиці. Це надає пікантності.
  5. Для тіста — змішати всі інгредієнти, добре вимішати, замотати харчовою плівкою і дати настоятися 20—30 хвилин.
  6. Розкатати, зробити пасту і відварити.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: