PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Гарбузовий суп від Катерини Великої

06.05.2019

У холодну пору року хочеться зігріватися усіма можливими способами. Супи — один із них. А гарбузовий суп не тільки гріє, а й є дуже корисною стравою. Покроковий рецепт приготування гарбузового супу від фіналістки «МастерШеф»-5 Катерини Великої знайдете в матеріалі.

51712095_123181368740280_371841543167894964_n

Інгредієнти:

  • Гарбуз — 1 кг
  • Помідори — 1 шт.
  • Часник — 2 зубчики
  • Корінь селери — 1 шт.
  • Цибуля — 1 головка
  • Чилі — 1 шт.
  • Зіра — 0,5 ч. л.
  • Мелений чорний перець
  • Гарбузове насіння
  • Бекон — 180 г
  • Вода

Більше на тему: Великий піст 2019: морквяний кекс з апельсиновою глазур’ю

Приготування:

  1. Бекон нарізати і обсмажити.
  2. Додати помідори, перець чилі (без насіння) і часник. Обсмажити.
  3. Додати гарбуз, селеру, сіль, чорний перець і зіру.
  4. Зменшити вогонь і тушкувати до м’якості.
  5. Зробити пюре.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: