PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Сочники від Єлизавети Глінської

22.04.2019

У будь-яку пору року хочеться з’їсти смачну, м’яку випічку за чашечкою ароматного чаю. Рецепт приготування сочників від Єлизавети Глінської, судді «МастерШеф. Професіонали», – простий і не потребує багато вашого часу. Як приготувати сочники – читайте в нашому матеріалі.

сочники лиза мини

Інгредієнти:

Пісочне тісто:

  • Борошно – 240 г
  • Розпушувач – 5 г
  • Цукрова пудра – 60 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Яйця – 50 г
  • Сіль – 1 г

Начинка:

  • Сир – 300 г
  • Борошно – 20 г
  • Білок – 30 г
  • Цукрова пудра або цукор – 40 г
  • Цедра лимона

Глазуровка:

  • Жовток – 20 г
  • Молоко – 10 мл

Приготування:

  1. З’єднати борошно з розпушувачем і сіллю.
  2. Збити розм’якшене вершкове масло, додати цукрову пудру, яйце і борошно з розпушувачем.
  3. Замісити тісто, поки борошно не зволожиться і маса не стане однорідною.
  4. Розкатати тісто між двома листами пергаменту завтовшки 3–4 мм, прибрати в холодильник на 1 годину.
  5. Підготувати начинку: з’єднати сир з борошном, цукровою пудрою або цукром.
  6. Додати білок і цедру лимона, натерту на дрібній тертці.
  7. Видавити з охолодженого тіста кола діаметром 10 см.
  8. На одну сторону кола викласти начинку. Накрити другою стороною і злегка придавити, край скріплювати не потрібно.
  9. Змастити верх сочника глазуровкою і відправити випікатися у розігріту до 170 ˚С духовку на 18–20 хвилин.

Смачного!

Більше на тему: Шоколадний брауні з горіхами і курагою від Сержика Файного

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: