PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Шоколадний брауні з горіхами і курагою від Сержика Файного

16.04.2019

Солодощі завжди користуються особливою популярністю. Покроковий рецепт приготування шоколадного брауні з горіхами і курагою від суперфіналіста «МастерШеф»-8 Сержика Файного знайдете в матеріалі.

iStock-1010442866

Інгредієнти:

  • Чорний шоколад — 220 г
  • Вершкове масло — 140 г ⠀ ⠀
  • Яйця — 4 шт.
  • Цукор — 150 г
  • Борошно — 100—110 г
  • Какао — 20 г ⠀
  • Курага, горіхи і цедра лимона — за смаком

Більше на тему: Яблучний штрудель: рецепт від Євгенії Антощук

Приготування:

  1. Розтопити масло з шоколадом на паровій бані.
  2. Тим часом збити блендером жовтки з цукром до пишної консистенції.
  3. Коли шоколад охолоне до кімнатної температури, влити його в жовтки.
  4. Додати, просіюючи, борошно, горіхи, какао, курагу, цедру лимона.
  5. Пекти при температурі 180 градусів 20—25 хвилин.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: