PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Індичка в апельсиново-розмариновій глазурі від Івана Мілановича

15.04.2019

Індичка в апельсиново-розмариновій глазурі з буряковим кус-кусом, запеченими томатами і лимонно-вершковим соусом, за словами учасника «МастерШеф»-8 Івана Мілановича, не вимагає специфічних продуктів і дуже легко готується. Як приготувати індичку в апельсиново-розмариновій глазурі, читайте в матеріалі.

филе индейки

Інгредієнти:

  • Філе індички — 600 г
  • Апельсин (великий) — 1 шт.
  • Розмарин — кілька гілочок
  • Кус-кус
  • Буряк (середнього розміру) — 1 шт.
  • Лимон — 1 шт.
  • Томати чері — кілька штук
  • Вершки 26% — 150 г
  • Сіль
  • Перець
  • Цукор
  • Оливкова олія

Більше на тему: Яблучний штрудель: рецепт від Євгенії Антощук

Приготування:

  1. Віджати сік апельсина і замаринувати в ньому індичку з додаванням розмарину, солі та перцю.
  2. Томати розрізати навпіл, трохи поперчити і відправити запікатися в духовку на 150160 градусів, поки вони не покриються скоринкою (близько 2025 хвилин).
  3. Буряк натерти на дрібну тертку, додати склянку води і поставити на вогонь. Кип’ятити 57 хвилин, потім пропустити через сито. Знадобиться тільки бульйон.
  4. Кус-кус залити киплячим бульйоном з буряка у співвідношенні 100 г кус-кусу на 150 мл рідини. Посолити, поперчити, додати трохи оливкової олії та накрити кришкою. Через 57 хвилин, коли кус-кус вбере всю рідину, збити виделкою, щоб він став розсипчастим.
  5. Для соусу потрібно натерти цедру одного лимона і видавити лимонний сік за смаком. Нагріти на вогні з невеликою кількістю олії, потім повільною цівкою влити вершки. Сіль і дрібку цукру за смаком. Довести до кипіння і зняти з вогню.
  6. Індичку дістати з маринаду і обсмажити з усіх боків до золотистої скоринки. Потім на цю ж сковороду вилити маринад і уварювати, поки він не перетвориться на глазур і не покриє м’ясо з усіх боків.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: