PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

«МастерШеф. Професіонали»: учасники в повному складі

16.03.2019

Учасники «МастерШеф. Професіонали», які пройшли кастинг, уже приміряли на себе заповітні білі фартухи. Всім цікаво, хто ж ці щасливчики, які потрапили до 15-ки кращого кулінарного шоу України. Фото та інформація про кожного учасника «МастерШеф. Професіонали» знайдете в нашому матеріалі.

fvv_022

Дивіться онлайн 2 випуск Мастер Шеф Професіонали

Алік Мкртчян

NF8A9192

Алік називає себе Богом м’яса. Народився і виріс у Тбілісі, навчався у Херсонському економічному інституті, там же протягом 10 років працював у банку. Пізніше вирішив кардинально змінити життя: переїхав до Києва і влаштувався працювати в один відомий заклад. Він дуже пишається своєю родиною і досягненнями своїх дітей. Син завоював титул «Маленький принц світу», а дворічна донька вже актриса. Алік розуміється у всіх тонкощах і нюансах якості м’яса і способах його приготування. Є досить відомою особою у гастрономічному житті Києва, співпрацює і особисто знайомий із багатьма шеф-кухарями України. Не має профільної освіти, але відвідує майстер-класи іменитих кухарів світу, багато подорожує і вважає, що може скласти конкуренцію кулінарам із багаторічним стажем.

Костянтин Лайпаков

NF8A8977

Костянтин працює м’ясником у «Стейк хаусі», його кулінарна мрія — стати переможцем «МастерШеф. Професіонали» і відкрити свій заклад. Костя працює із м’ясом 14 років. Чотири роки працював у «Стейк хаусі» в Одесі, потім вирушив у Київ. Костянтин займається тайським боксом і ходить в тренажерний зал. Нещодавно вдруге одружився. Підтримує дружні стосунки з колишньою дружиною та спільною донькою. Костя прийшов на «МастерШеф. Професіонали», щоб позмагатися з найкращими кухарями країни.

Юрій Негрич

NF8A9209

Юрій — кухар, мріє стати хорошим шефом і відкрити свій бізнес. Юрію важливо, щоб його роботу оцінювали належним чином. Зараз не працює, оскільки більшу частину часу займає сватання, для нього це дуже важливо. Заради участі в «МастерШеф. Професіонали» Юра відклав навіть підготовку до весілля. Прийшов на проект, щоб змагатися в рівному бою зі справжніми професіоналами і довести, що він нічим не гірший, а навіть і кращий!

Павло Серветник

NF8A9147

Павло — бренд-шеф ресторану в Херсоні. Паша все життя шукав себе: займався музикою, спортом, мистецтвом, за освітою — програміст. У студентські роки важив близько 100 кг. Кілька років тому у його сім’ї були не найкращі часи, і для Павла це стало переломним моментом у житті. Він кинув пити, курити, схуднув на 25 кг, почав працювати в закладах громадського харчування і в той момент закохався в кулінарію. Паша отримував професійні знання, читаючи кулінарні книжки. Відпрацювавши в кількох херсонських ресторанах, через півтора року став шеф-кухарем. Павло разом з батьками вирощує мікрозелень і продає її херсонським ресторанам.

Дмитро Шевченко

NF8A9198

Дмитро — кухар-універсал. Мріє стати найсексуальнішим шеф-кухарем у світі. Діма готує вже 10 років у невеликих кафе, обожнює готувати синові, вважає його головним критиком. В юності читав реп, досі любить це заняття і мріє в майбутньому поєднати кулінарію і реп-музику. Щоранку займається спортом, прагне привести своє тіло в ідеальну форму. Почувається тигром у людському тілі.

Катерина Пєскова

NF8A9042

Катя — випускниця «МастерШеф», мріє стати всесвітньовідомим кондитером. Катя родом з Одеси. Здобула освіту економіста, але офісна робота не припала їй до душі. Дівчині з дитинства подобалася кухня, і в студентські роки вона заробляла виготовленням кондитерських виробів на замовлення. Пізніше взяла участь у «МастерШеф»-6, дійшла до суперфіналу. Після проекту Катя почала викладати в Академії кулінарного і кондитерського мистецтва Ектора Хіменеса-Браво курс кондитерської справи. Також знімала відеоблог про якість їжі в київських службах доставки. А нещодавно Катя відкрила власну кондитерську.

Надія Борис

NF8A9071

Надія — кухар у духовній семінарії. Захоплюється живописом, малює природу і людей. Щодня готує для двох сотень семінаристів і священиків. Дуже любить своє місце роботи. Надія спеціалізується на українській кухні. Вона працювала кухарем у Європі і в Івано-Франківську. Син — студент, вчиться на програміста. Якщо переможе, грошову винагороду витратить на створення школи для майбутніх кухарів і на благодійність.

Катерина Яблонська

NF8A9027

Катя — шеф-кондитер у власній кондитерській. Захопилася кулінарією лише 3,5 року тому після того, як відвідала майстер-клас відомого кондитера. До цього переломного моменту дівчина встигла отримати диплом економіста, двічі вийти заміж, народити двох доньок і розлучитися. Працювала в різних сферах, але лише недавно зрозуміла своє покликання. Зацікавившись кондитерською справою, Катя почала відвідувати кулінарні майстер-класи, закінчила кондитерські курси в Барселоні. Три роки тому зняла цех і ще за рік відкрила кондитерську, яка зараз успішно працює. Катя стала головою кондитерського напряму Південної асоціації шеф-кухарів України. Захоплюється вейксерфінгом, тріатлоном, їздить на роботу на велосипеді, вивчає гештальтпсихологію.

Юлія Прохода

NF8A9094

Юля — шеф-кухар у консалтинг-агентстві. Кулінарна мрія — власний ресторан. У Юлі три професії: вчитель молодших класів, актриса і кухар. Працювала в театрі, але після травми вона не змогла виступати і, щоб якось зайняти себе, почала щодня готувати. Потім дівчина звільнилася і пішла вчитися на кухаря. Працювала в безлічі престижних київських ресторанів. За деякий час їй запропонували бути шеф-кухарем у Камбоджі, де вона пропрацювала майже рік. Там Юля керувала місцевими кухарями без знання мови. Вважає, що її сильна сторона в кулінарії — саме керування, їй подобається бути диригентом на кухні.

Юлія Ангелова

NF8A9133

Юля — шеф-кондитер у власному кафе в Одесі. Юля проводила час на професійній кухні з 8-річного віку, в ресторані батьків. І зараз разом із мамою та чоловіком готують для одеситів і гостей міста. Нещодавно Юля брала участь у чемпіонаті світу з кондитерського мистецтва і зайняла там 10 місце. Кулінарна мрія — зробити українську кухню відомою в усьому світі. Дівчина впевнена, що в українській кухні є величезний потенціал.

Артем Кінаш

NF8A9081

Артем готує десерти на замовлення, його кулінарна мрія — давати свої майстер-класи. За освітою Артем технолог харчової промисловості. Займається десертами, йому це приносить велике задоволення. Вважає себе творчою людиною, тому любить створювати цікаві презентації. Віддає перевагу мінімалізму. Для розвитку Артем відвідує кондитерські курси. Навчався в академії Ектора Хіменеса-Браво.

Павло Ключник

NF8A9056

Павло — шеф-кухар у столичному ресторані. Його кулінарна мрія — продемонструвати глядачам і колегам, що він найкращий професійний кухар країни. Його з дитинства приваблювала кухня. 15 років тому закінчив платну спеціалізовану школу кухарів, щоб отримати гідні кулінарні знання. Працював кухарем у піцерії, готелі, кафе, ресторанах (всього понад 12 закладів). Одного разу Павла запросили стати особистим кухарем, він погодився. За час роботи в сім’ї він об’їздив багато країн, познайомився із меню найкращих ресторанів світу. За кілька років повернувся на ресторанну кухню. Павло не дуже любить критику на свою адресу.

Дмитро Касап

NF8A9171

Дмитро працює кухарем в одеському ресторані, при цьому мріє відкрити кав’ярню. Хлопець почав готувати в 16 років. Тоді йому часто доводилося залишатися вдома самому. Згодом Діма вивчився на кухаря. На кухні він уже 7 років. Головним дегустатором вважає свою дочку, а критиком — дружину. У них в сім’ї готує Діма, оскільки дружина втомлюється на роботі. Серед його цілей — зайняти почесне місце серед українських шеф-кухарів.

Маслов Олександр

NF8A9127

Олександр — власник і шеф-кухар власного кафе. Його кулінарна мрія — отримати зірку Мішлен. Саша виріс без батька, з мамою жили скромно. Після 9 класу спробував працювати в піцерії і йому сподобалося. Він вирішив рухатися далі в цьому напрямі. Самостійно навчався, практикувався. Коли набив руку, встиг попрацювати кухарем у трьох топових ресторанах Києва. У Саші є своя бургерна в Києві. Хлопець любить спорт: бокс, плавання. Вивчив основи дієтології. Годинами може розповідати про кулінарію.

Саша Абрамов

NF8A9005

Саша почав експериментувати з продуктами ще в ранньому дитинстві, коли побачив, як чаклує над приготуванням їжі його бабуся — професійний кулінар. Кар’єру кухаря почав понад 20 років тому. Працював із зірками світової кулінарії: володарем зірки Мішлен Адріаном Кетгласом, Мірко Дзаго. Серед досягнень Саші — стажування у московському ресторані «White Rabbit», який займає 23 рядок у світовому рейтингу The World’s 50 Best Restaurants. Займається ресторанним консалтингом, проводить майстер-класи, як для професіоналів, так і для аматорів. Працює шефом у ресторані VIP-класу в Києві. Саша — неодноразовий призер різних національних і міжнародних конкурсів з кулінарії. Був суддею на кулінарних змаганнях. Член Асоціації шеф-кухарів України.

Більше на тему: «МастерШеф. Професіонали»: Хто мав стати суддею? (Голосування)

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: