PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Шоколадний трюфель від Катерини Великої

14.03.2019

Шоколад завжди був і залишається солоденьким на всі випадки життя. А шоколадний трюфель взагалі – поза конкуренцією. Покроковий рецепт цих смачних цукерок від фіналістки «МастерШеф»-5 Катерини Великої знайдете в матеріалі.

iStock-541980852

Інгредієнти:

  • Чорний шоколад (мінімум 70% какао) – 250 г
  • Сливки (30%) – 125 мл
  • Вершкове масло – 50 г
  • Порошок какао – 50 г

Більше на тему: Пісні десерти: які солодощі можна їсти в піст

Приготування:

  1. З’єднати шоколад, вершки, масло і відправити на водяну баню.
  2. Поставити в холодильник на 3 години.
  3. Зачерпувати чайною ложкою трюфельну суміш і формувати невеликі кульки.
  4. Потім скачати кожну кульку долонею і обваляти в какао.
  5. Подавати з кавою.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: