PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Тальятеле з вершково-сирним соусом від Максима Пустовіта

09.03.2019

Тальятеле – ситна та ніжна страва. Її можна подавати з різними начинками і заправками. Тальятеле з вершково-сирним соусом від учасника «МастерШеф»- 8 Максима Пустовіта можна приготувати в домашніх умовах. Покроковий рецепт знайдете в матеріалі.

iStock-956196354

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Пшеничне борошно – 150 г
  • Семола – 50 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Оливкова олія – ​​1 ст. л.

Для соусу:

  • Жирні вершки – 200 г
  • Сир – 60 г
  • Чебрець – гілочка
  • Сіль, перець, орегано – за смаком

Більше на тему: Індичка в апельсиново-розмариновій глазурі від Івана Мілановича

Приготування:

  1. Змішати всі інгредієнти для тіста в мисці і замішувати до форми кулі.
  2. Залишити тісто відпочити в холодильнику на 30 хвилин, після чого розкачати.
  3. Порізати тісто на потрібний вид пасти, в даному випадку – тальятеле.
  4. Пасту відварити в солоній воді 1,5 хвилини, вона повинна бути альденте.
  5. Робимо соус: розтопити всі інгредієнти до однорідного стану. Соус повинен бути густим.
  6. Змішати пасту з соусом, викласти в тарілку і посипати невеликою кількістю орегано і пармезану (або іншим видом твердого сиру).

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: