PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Керівник проекту «МастерШеф. Професіонали» про зйомки нового шоу в 2019 році

02.03.2019

Телеканал СТБ  сьогодні, 9 березня, о 19:00 презентує кулінарне реаліті «МастерШеф. Професіонали». Героями проекту стануть уже професійні кухарі, а суддями — Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський та Єлизавета Глінська. Керівник проекту «МастерШеф. Професіонали» Андрій Пишний розповів редакції сайту STB.UA про зйомки нового шоу в 2019 році. До чого готуватися глядачам кулінарного проекту, читайте в матеріалі!

FVV_8734 — копия

Андрію, розкажіть, чого глядачам чекати від «МастерШеф. Професіонали»?

Глядачам чекати весни. А там почнеться безпрецедентна, непередбачувана і запаморочлива боротьба професійних кухарів на кухні «МастерШеф». І насмілюся зауважити, що така подія відбудеться уперше за всю історію проекту. Якщо ви думаєте, що я перебільшую, то помиляєтесь. До нас прийшли унікальні шефи, кожен із яких горить своєю справою. Я ніколи раніше не чув, щоб люди так говорили про їжу, описували смаки, продукти. Вони справжні фанати того, що роблять. Із такими людьми цікаво працювати і за ними дуже цікаво спостерігати. Адже часто кухарі працюють на закритій кухні. А тут ви побачите, як справжні професіонали творять свої шедеври.

Як саме зміниться формат проекту? Чи будуть конкурси, як у звичному «МастерШеф»?

Ми частково змінили інтер’єр кухні, продуктову комору і кімнати, в яких учасники дають інтерв’ю. Ще ми оновили техніку. Додали пароконвектомати, шокери, сювіди, вакууматор. Це звучить як ненормативна лексика, але насправді це професійне обладнання, із яким шефи звикли працювати на кухні ресторанів. В іншому зміни торкнулися людей, які прийшли на цю кухню боротися за мільйон, і людей, які будуть судити учасників. Адже люди — це найцікавіше, що нас оточує. Щодо конкурсів, то так, ми придумали багато нових випробувань. Деякі з них зацікавили наших суддів настільки, що вони наділи фартух і стали в один ряд з учасниками, щоб пройти те ж саме випробування.

У суддівському складі ми побачимо нові обличчя. Як вибирали суддів?

Шукали ми їх довго. Провели величезну кількість зустрічей, трактів і кастингів. У мене десь на комп’ютері є папка, в якій зберігаються усі матеріали з пошуку, усі інтерв’ю, усі записи і списки. Так ось вона важить близько сорока гігабайт. Це був не простий пошук. Але нам вдалося.

Більше на тему: Ліза Глінська розповіла про досягнення після перемоги на «МастерШеф»-2

Що було найскладнішим у підготовці нового проекту?

Для нас не існує складних завдань. Ми всі можемо придумати, підготувати і так далі. Але люди… Вони — непередбачувані. Тому найскладніше в роботі над реаліті-шоу — це люди. Справа в тому, що раніше ми знімали з аматорами, а ось професіонали здавалися абсолютно іншими. Ось взагалі не уявляли, чого чекати від них! На першу зйомку усі їхали з дуже великим хвилюванням, але потім ми поступово почали пізнавати героїв усе більше і зрозуміли, що це прекрасні люди, яких об’єднує пристрасть до кулінарного мистецтва. Хтось любить автомобілі, хтось вишивати, хтось заставив квітами весь будинок, а вони обожнюють готувати. І роблять це все життя і не уявляють його без кухні.

FVV_8733

Чим відрізнялися нові кастинги? Як поводилися професійні кухарі під час відбору?

Перше враження, яке було від більшості потенційних учасників, — це поважність. Але потім через 10 хвилин розмови ставало зрозуміло, що всі ми люди. І далі питання було тільки в тому, наскільки людина, яка сидить перед тобою на кастингу, любить і вміє готувати.

Чому зможуть навчитися учасники на «МастерШеф. Професіонали»?

Тут, напевно, варто зауважити, що «МастерШеф. Професіонали» — це не про навчитися. Тому що герої уже багато вміють. Є люди, які на кухні працюють довше, ніж я живу на цьому світі. Уявляєте, який у них досвід?! Скільки страв вони приготували, скількох людей нагодували. Звичайно, вчитися потрібно все життя, але «МастерШеф. Професіонали» — це не про те, як підвищити свою кваліфікацію, це про людину, чий кулінарний талант заслуговує мільйона.

У вас уже сформувався образ переможця «МастерШеф. Професіонали»?

Шеф на мільйон, якщо це можна назвати образом переможця.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: