PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Гарбузово-апельсиновий крамбл від Максима Пустовіта

01.03.2019

Гарбузово-апельсиновий крамбл звучить як щось незвичайне, і на смак цей десерт дійсно такий. Але його можна запросто приготувати в домашніх умовах. Покроковий рецепт приготування гарбузово-апельсинового крамбла від учасника «МастерШеф»-8 Максима Пустовіта знайдете в матеріалі.

мастершеф 8

Інгредієнти (на 2 порції):

  • Гарбуз — 500 г
  • Апельсин — 2 шт.
  • Цукор — 120 г
  • Мигдаль — 50 г

Більше на тему: Дієтичні пончики від Сержика Файного

Приготування:

  1. Гарбуз почистити і нарізати невеликими кубиками.
  2. Цедру одного апельсина зняти (вона потрібна буде пізніше) і відокремити м’якоть двох апельсинів. Сік, який виділився, залишити.
  3. Гарбуз, м’якоть апельсинів і сік помістити на сковороду, додати 60 г цукру і виварювати близько 20 хвилин на слабкому вогні, щоб рідина повністю випарувалася.
  4. У блендер помістити просушений мигдаль, цукрову пудру і цедру апельсина (повинна вийти крихта, але не пудра!).
  5. Викласти гарбуз у формочки і зверху засипати мигдально-цукровою крихтою, зверху з пульверизатора скропити трохи водою і поставити запікатися на 2530 хвилин при 180 градусах.
  6. Коли десерт охолоне, можна подавати на стіл.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: