PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Ананасові равіолі з рікотою і кавовою ікрою від Саші Шульги

10.12.2018

Ананасові равіолі з рікотою і кавовою ікрою вишукана на смак і вигляд страва, гідна високої кухні. Проте готувати її можна і в домашніх умовах. Покроковий рецепт приготування ананасових равіолей з рікотою і кавовою ікрою від учасника «МастерШеф» Саші Шульги знайдете в матеріалі.

hot-meat-dumplings-closeup-on-a-plate-horizontal-picture-id484226002

Інгредієнти:

Ананас — 1 шт.

Мінеральна вода — 300 мл

Цукор — 150 г

Рікота, змішана з цукром — 200 г

Мелена кава — 60 г

Альгінова кислота — 1,5 г

Мінеральна вода — 500 мл

Альгінат кальцію — 2,5 г

Родзинки — 20 г

Кедрові горіхи

Тости

Мікрогрін

Їстівні квіти — 20 г

Більше на тему: Фотодобірка: кулінари «МастерШеф»-8 вчилися бути рестораторами

Приготування:

  1. Нарізати ананас на 20 тонких слайсів.
  2. Зробити сироп з цукру і води, потім вилити цей сироп на слайси ананасу.
  3. Через 10—15 хвилин прибрати слайси з сиропу. А сам сироп зберегти.
  4. Викласти рікоту на слайси ананасу, накрити зверху слайсами і зробити форму равіолей.
  5. Перетерти через сито ананас із сиропом.
  6. Приготувати кавову ікру. Заварити еспресо і процідити через дрібне сито. Додати туди альгінову кислоту, альгінат кальцію і мінеральну воду. Капнути за допомогою піпетки кілька крапель кави у воду, щоб отримати маленькі кульки.
  7. Зробити презентацію, використовуючи родзинки, мікрогрін, квіти.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: