PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Яблучний пиріг: рецепт від Марічки Яківчук

01.12.2018

Марічку Яківчук на «МастерШеф» підлітки називали «душею проекту», а Ектор Хіменес-Браво був вражений щирістю дівчини. І дійсно, Марічка запам’яталася нам як відкрита, благородна людина та вправний кулінар. Дівчина поділилася з нами рецептом свого улюбленого яблучного пирога.

Інгредієнти:

  • маргарин — 180 г
  • борошно — 3 скл.
  • яєчні жовтки — 4 шт.
  • сметана — 3 ст. л.
  • цукор — 1 ст.
  • сода, погашена оцтом — 1 ч. л.
  • яблука — 1 кг

Більше на тему: Шоколадний брауні з ванільним морозивом від Катерини Великої

Спосіб приготування:

  1. Розтопіть маргарин та додайте всі рідкі інгредієнти — жовтки, сметану, цукор, соду.
  2. Додайте до маси борошно та замісіть тісто. Воно має бути еластичним.
  3. Розподіліть тісто на дві частини та розкатайте.
  4. Приготуйте начинку: очистіть яблука від шкірки та наріжте кубиками. До смаку додайте цукор та корицю.
  5. Розкатане тісто викладіть у форму з високими бортиками. Зверху додайте яблучну начинку.
  6. Якщо у вас залишились білки, ви можете їх збити та додати до яблук.
  7. Накрийте пиріг другою частиною тіста.
  8. Випікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 40 хвилин, до готовності.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: