PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Шоколадний брауні з ванільним морозивом від Катерини Великої

30.11.2018

Узимку їсти морозиво не дуже-то і хочеться. Але якщо подавати його з шоколадним брауні зовсім інша справа. Чи не так? Покроковий рецепт приготування шоколадного брауні з ванільним морозивом від фіналістки «МастерШеф»-5 Катерини Великої знайдете в матеріалі.

brauni-v-multivarke_1456257013_0_max

Інгредієнти:

 

  • Чорний шоколад – 100 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Вершкове масло – 100 г
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Сіль – дрібка

 

Глазур:

 

  • Чорний шоколад – 50 г
  • Вершки – 50 г
  • Морозиво

Більше на тему: Пісочне тісто від Єлизавети Глінської

Приготування:

 

  1. Збити яйця з цукром.
  2. На водяній бані розтопити шоколад з маслом.
  3. З’єднати шоколадну суміш з яєчною, додати борошно і сіль.
  4. Випікати в порційних формах за температури 180 градусів 12 хвилин.
  5. Глазур: на водяній бані розтопити шоколад з вершками.
  6. Подавати з вершковим морозивом.

 

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: