PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Вівсяне печиво від Максима Пустовіта

27.11.2018

Усіма улюблене вівсяне печиво можна пекти і вдома, додаючи різні начинки і прикраси! І готувати цей десерт зовсім нескладно. Покроковий рецепт приготування вівсяного печива від учасника «МастерШеф»-8 Максима Пустовіта знайдете в матеріалі.

рецепт мастершеф 8

Інгредієнти

(на 1012 штук):

  • Вівсяні пластівці — 145 г
  • Вершкове масло — 125 г
  • Дрібний білий цукор — 3550 г
  • Дрібний коричневий цукор — 130145 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Ванільна паста або екстракт — 1/2 ч. л.
  • Борошно — 100 г
  • Кориця — 1/2 ч. л.
  • Сода — 1/2 ч. л.
  • Сіль — 12 г (дрібка)
  • Родзинки — 65 г (можна замінити сушеними ягодами або сухофруктами)
  • Гарбузове насіння — 4050 г (можна замінити будь-якими горіхами)

Можна додати лимонну або апельсинову цедру, шматочки шоколаду і багато іншого — фантазуйте!

Більше на тему: «МастерШеф»-8 випуск 27: кулінари приготують страву інків

Приготування:

  1. Вершкове масло кімнатної температури перетерти з цукром до кремової маси міксером.
  2. Змішати сухі інгредієнти: просіяти борошно, додати сіль, корицю, соду.
  3. У масу з маслом і цукром додати яйце і перемішати до пишності, додати ванільний екстракт.
  4. Ввести сухі інгредієнти, добре вимішати і додати вівсяні пластівці, родзинки, горіхи, цедру і т. д.
  5. Ложкою на пергаменті сформувати печиво круглої форми.
  6. Випікати 15 хвилин при 190 градусах.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: