PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Фруктовий смузі-боул від Євгена Кірсанова

24.11.2018

Фруктовий смузі-боул зі спіруліною і насінням чіа — смачна, ситна та дуже корисна страва. Смузі-боул є новим трендом у сфері здорового харчування. Його наливають в миску, прикрашають фруктами, ягодами, горіхами, насінням та їдять ложкою. Покроковий рецепт приготування фруктового смузі-боула від «МастерШеф»-8  Євгена Кірсанова знайдете в матеріалі.

рецепт

Інгредієнти:

  • Абрикоси — 250 г
  • Сливи — 250 г
  • Спіруліна — 1 ст. л.
  • Йогурт натуральний — 300 г
  • Насіння чіа — 2 ст. л.
  • Сироп агави — за смаком

Більше на тему: Фотодобірка: піджаки Ектора Хіменеса-Браво

Приготування:

  1. Перемолоти насіння чіа.
  2. Попередньо видаливши кісточки, нарізати абрикоси і сливи дрібним кубиком.
  3. У блендер налити йогурт, додати 2/3 нарізаних абрикосів, слив, мелене насіння чіа, спіруліну і сироп агави за смаком. Все це ретельно збити.
  4. Смузі має бути смарагдового кольору. Якщо смузі буде загустим, можна додати трохи холодної води.
  5. Отриману масу налити в глибоку тарілку. Додати решту нарізаних абрикосів і сливи. Можна також додати горіхи.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com