PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ibWFzdGVyY2hlZi5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0PiAtLT4=

Фруктовий смузі-боул від Євгена Кірсанова

24.11.2018

Фруктовий смузі-боул зі спіруліною і насінням чіа — смачна, ситна та дуже корисна страва. Смузі-боул є новим трендом у сфері здорового харчування. Його наливають в миску, прикрашають фруктами, ягодами, горіхами, насінням та їдять ложкою. Покроковий рецепт приготування фруктового смузі-боула від «МастерШеф»-8  Євгена Кірсанова знайдете в матеріалі.

рецепт

Інгредієнти:

  • Абрикоси — 250 г
  • Сливи — 250 г
  • Спіруліна — 1 ст. л.
  • Йогурт натуральний — 300 г
  • Насіння чіа — 2 ст. л.
  • Сироп агави — за смаком

Більше на тему: Фотодобірка: піджаки Ектора Хіменеса-Браво

Приготування:

  1. Перемолоти насіння чіа.
  2. Попередньо видаливши кісточки, нарізати абрикоси і сливи дрібним кубиком.
  3. У блендер налити йогурт, додати 2/3 нарізаних абрикосів, слив, мелене насіння чіа, спіруліну і сироп агави за смаком. Все це ретельно збити.
  4. Смузі має бути смарагдового кольору. Якщо смузі буде загустим, можна додати трохи холодної води.
  5. Отриману масу налити в глибоку тарілку. Додати решту нарізаних абрикосів і сливи. Можна також додати горіхи.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: